Laman

Kamis, 03 November 2011

Guritku

Mangsa Ketiga
(Arista Devi)


tansah tuwuh pitakon
kapan mangsa ketiga iki purna?
paceklik toya,
paceklik tresna
ah,
aku amung bisa ngronce sisa rasa


rasa ati kang kapang
rasa ati kang sumelang
tansah ngarep tibane udan
anggawa tetesing toya, tetesing tresna
kanggo nyiram bumi atiku kang nela


>>>
Long Ping, 20/10/11
22.00 PM 

Tidak ada komentar:

Posting Komentar